WIOSŁO inspiruje ...

... Ty wytyczasz kurs

Klauzule informacyjne RODO

Drogi Wodniaku,

Każdego bez wyjątku dotyczy nowe unijne RODO (ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych lub RODO). Dlatego zachęcam Cię do zapoznania się z poniższymi informacjami.

Przede wszystkim naszym celem jest zachowanie Twojej prywatności oraz bezpieczeństwo Twoich danych osobowych oraz informacji dotyczących Twojej aktywności w sieci. Chcemy zapewnić Ci możliwości realizowania wszystkich przysługujących Ci w związku z RODO praw. Chcemy również dostarczać Ci jak najlepiej dopasowane treści marketingowe i informacyjne.

Kto jest administratorem Twoich danych?

Administratorem Twoich danych jest:

Oficyna Wydawnicza INARI, Adam Grzegorzewski , z siedzibą w Kielcach, przy ul. Samsonowicza 2, NIP: 959 084 66 29.

Dlaczego chcemy przetwarzać Twoje dane?

Twoje dane przetwarzane są przez nas w celu świadczenia naszych usług oraz w celach marketingowych na podstawie wyrażenia stosownych zgód, zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 10 maja 2015 r. oraz Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO). Dane podlegają profilowaniu w celu przedstawienia Ci najbardziej korzystnej i dopasowanej do Twoich preferencji oferty. Dokonywania analiz, które pozwolą udoskonalać nasze usługi i maksymalnie personalizować komunikację. Zapewnienia większego bezpieczeństwa usług, w tym wykrywania ewentualnych nadużyć.

Dane nie będą przekazywane do państw trzecich.  

Jakie są Twoje prawa?

Dane będą przetwarzane do czasu odwołania wyrażonej przez Ciebie zgody. Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Masz prawo dostępu do swoich danych, w celu ich sprostowania i usunięcia oraz żądania ograniczenia ich przetwarzania ze względu na swoją szczególną sytuację oraz wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, a także wycofania udzielonej zgody w każdym momencie, przy czym, cofnięcie uprzednio wyrażonej zgody nie wpłynie na legalność przetwarzania przed jej wycofaniem.

Jak możesz wycofać zgodę?

W dowolnym momencie bezpośrednio kontaktując się z Administratorem Danych Adamem Grzegorzewskim (adam.grzegorzewski@wioslo.pl).

Dziękuję za poświęcony czas i uwagę.

Zapraszam do kontaktu.
 
Z wodniackim pozdrowieniem,
Adam Grzegorzewski
 

Kto prenumeruje WIOSŁO, nie czeka!!

Prenumerata to gwarancja, że najnowsze WIOSŁO trafi do Twoich rąk tuż po wyjściu z drukarni.

Polecamy również

Copyright © 2019 WIOSŁO – Magazyn Kajakowy